Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Doetinchem Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Doetinchem

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

DOETINCHEM

Afvoer verstopt Doetinchem?

Afvoer verstopt Doetinchem? Op het internet worden veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Hierdoor kan het onduidelijk zijn wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Onze ontstopper helpen jij graag met het ontstoppen van jouw afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Kom je er zelf echt niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Onze ontstoppers staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een afvoerverstopping? Bel snel en vrijblijvend naar 0314 201 183 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Doetinchem

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Doetinchem? Dan ben je bij Ontstoppen Doetinchem aan het goede adres!

Onze loodgieters kunnen in veel gevallen snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer voorzien wij jou ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Doetinchem lost het voor je op! Je kunt ons bereiken via  0314 201 183 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Doetinchem Logo
Loodgieter ontstoppen Doetinchem afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer je te maken hebt met een verstopping in je afvoer, kun je dit in veel gevallen zelf oplossen. Onze ervaren ontstoppers hebben daarom een aantal waardevolle tips voor jou op een rij gezet.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0314 201 183. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt steeds vaker voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. De kans is erg groot dat het probleem dan ligt bij vieze filters van het apparaat. Daarom raden wij je aan deze te controleren.

Wanneer je ziet dat de filters vies zijn, maak deze dan schoon in warm water. Op het moment dat de filters weer volledig droog zijn, kun je ze terug plaatsen.

In veel gevallen is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Doetinchem
Afvoer verstopt Doetinchem

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig is vrijwel elke afvoer voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt regelmatig voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. In veel gevallen ontstaat er een ophoping van troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer soepel door.

Hoe kan je dit probleem verhelpen? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon terug op zijn plek. In veel gevallen loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste effect wanneer je dit een aantal uur laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Doetinchem Leiding
Riool ontstoppen Doetinchem graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve methode waarmee je een verstopte afvoer kan los laten komen is door een ontstopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Zet de ontstopper eerst op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Extra hulp of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met Ontstoppen Doetinchem om jouw klus te bespreken met onze experts via 0314 201 183.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop als eerst de veer in de verstopte afvoer. Zet bij dit proces zo min mogelijk kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Heb je het idee dat het gelukt is, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Ervaar je nog steeds problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0314 201 183. Dan komen wij er zo snel mogelijk aan! Ontstoppingsdienst Doetinchem helpt je graag!

Graven riool Doetinchem
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een breuk in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding. Wanneer de ophoping te groot wordt, veroorzaakt dit uiteindelijk een verstopping.

Ook gebeurt het met regelmaat dat een ingegroeide boomwortel zorgt voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Ook kan een slecht aangelegd riool zorgen voor vervelende situaties op lange termijn.

Op het moment er een aardverschuiving plaatsvindt, is het mogelijk dat het riool gaat verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel verschillende manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0314 201 183.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden vinden wij de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Ontstoppen Doetinchem maakt gebruik van goede meetapparatuur, waarmee wij de staat van de afvoer te controleren.

Wil jij jouw afvoer laten nakijken? Ontstoppingsdienst Doetinchem is te bereiken op 0314 201 183.

Loodgieter Doetinchem Ontstoppen
WC ontstoppen Doetinchem

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer jij snel een goede oplossing wilt voor jouw afvoerverstopping, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs is per verstoppingen verschillend. De prijs die wij vragen is afhankelijk van onder andere de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze ontstoppers kunnen met een efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0314 201 183.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Woon je in Doetinchem en heb je last van een verstopte wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Doetinchem. Wij bieden snelle service voor een betaalbare prijs. Maak snel een afspraak!

loodgieter-doetinchem-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Doetinchem

Zit jouw gootsteen verstopt? En woon je in Doetinchem en omstreken? Neem nu contact op voor een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-doetinchem-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Doetinchem

Woon jij in Doetinchem en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Doetinchem!

loodgieter-doetinchem-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de omgeving van Doetinchem? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Doetinchem.

Loodgieter Doetinchem Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Doetinchem en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Doetinchem! Wij geven je het beste advies en zorgen altijd voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Doetinchem

Heb jij te maken met een afvoerverstopping? Dan wil je dit natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Doetinchem en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Je kunt ons te bereiken op 0314 201 183.

Verstopping Doetinchem

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Doetinchem

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Doetinchem Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Doetinchem. Heel erg bedankt voor de snelle en vakkundige service!

Jumbo Doetinchem

Bij ons heeft Ontstoppen Doetinchem de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

VV Doetinchem

Meerdere verstoppingen ontstopt. Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Doetinchem.

Brandweer Kazerne Doetinchem

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0314 201 183

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Doetinchem

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Doetinchem