Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Doetinchem Logo

Ontstoppen

WC verstopt Doetinchem

Wij verhelpen jouw wc verstopping

DOETINCHEM

WC verstopt Doetinchem?

WC verstopt Doetinchem? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Maar kan het iedereen wel eens overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor flinke stankoverlast zorgen. Zeker niet prettig dus!

Je kan een wc op veel verschillende manieren ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Doetinchem? Bel gratis naar 0314 201 183 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog even voor je begint: het is verstandig om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je eenvoudig doen met een oude doek of een zeil. Nu weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Doetinchem Logo
Loodgieter ontstoppen Doetinchem afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het vaak nodig om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat beweegbaar is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppingsdienst Doetinchem op 0314 201 183.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar vanaf de buitenkant? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

De oorzaak van een wc verstopping ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Dingen als papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0314 201 183

Ontstoppen afvoer Doetinchem
Ontstoppingsdienst Doetinchem

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Denk je dat de verstoppingen voornamelijk in de leidingen plaatsvinden? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan kan je de ontstopping ook nog proberen te verhelpen met wasmiddel. Tevens is dit een zeer goedkope methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Neem vrijblijvend contact op met de vakmannen van Ontstoppen Doetinchem om jouw klus te bespreken 0314 201 183.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Hebben de bovenstaande methodes nog geen effect gehakt? Dan kan je je wc ook nog proberen te ontstoppen door gebruik te maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe werkt dit? Maak voor je begint de ontstopper flexibel door deze onder een warme water kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt en dat er zo min mogelijk lucht bij kan komen.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Pas wel op: duw de ontstopper niet met te veel kracht tegen de leiding aan. Dit kan namelijk resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. 

Ontstoppen Doetinchem Leiding
WC verstopt Doetinchem

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees erg voorzichtig wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer om de verstopping te ontstoppen. Schade aan de binnenkant van de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Doetinchem om jouw klus te bespreken 0314 201 183.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd zelf. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Doetinchem er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe verstoppingen.

Onze loodgieters werken met een unieke werkwijze waarmee wij elke verstopping kunnen verhelpen. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud en de inspectie van jouw riool.

Wij zorgen ervoor dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0314 201 183 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Doetinchem

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-doetinchem

WC verstopt

WC verstopt Doetinchem

Woon je in Doetinchem en heb je last van een verstopte wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Doetinchem. Wij bieden snelle service voor een betaalbare prijs. Maak snel een afspraak!

loodgieter-doetinchem-ontstopping

Afvoer verstopt

Zit jouw gootsteen verstopt? En woon je in Doetinchem en omstreken? Neem nu contact op voor een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-doetinchem-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Doetinchem

Woon jij in Doetinchem en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Doetinchem!

loodgieter-doetinchem-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de omgeving van Doetinchem? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Doetinchem.

Loodgieter Doetinchem Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Doetinchem en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Doetinchem! Wij geven je het beste advies en zorgen altijd voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0314 201 183

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Doetinchem

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Doetinchem