Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Doetinchem Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Doetinchem

Wij verhelpen jouw riool verstopping

DOETINCHEM

Riool ontstoppen Doetinchem?

Riool ontstoppen Doetinchem? In veel gevallen kan je een riool het snelst ontstoppen door het probleem direct aan te pakken. Op deze manier beperk je de stankoverlast zoveel mogelijk. Alleen is het oplossen van het probleem helaas niet altijd even makkelijk. Waarschijnlijk komen er vragen bij je op, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0314 201 183 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Doetinchem helpt je graag!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je aan de slag gaat, is de grote vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het kan voorkomen dat het water in de keukenafvoer gaat borrelen wanneer je het toilet doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Doetinchem in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Je kan de bron van de verstopping makkelijk opzoeken door in elke afvoer een emmer water te gooien. Op het moment dat er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Blijft het water staan? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. In dit geval kun je het beste bellen met 0314 201 183 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Doetinchem Logo
Loodgieter ontstoppen Doetinchem afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Het ontstoppen van een riool gebeurt vaak met een hogedrukreiniger. Het is een effectief hulpmiddel, maar er komen wel risico’s bij kijken.. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda. Werkt dit niet? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppingsdienst Doetinchem op 0314 201 183.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0314 201 183.

Ontstoppen afvoer Doetinchem
Ontstoppingsdienst Doetinchem

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Je kan een riool ook ontstoppen met een ouderwetse plopper. Het gebruik maken van een ontstopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert zuigkracht, waarmee de verstopping moet loskomen.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je het idee dat je het riool succesvol hebt ontstopt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0314 201 183.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker genoemd als een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda voornamelijk naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier voor het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit zelf kan doen.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Dit maakt soda extra effectief wanneer de ontstopping is ontstaan door afvalresten als zeep of haren. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Doetinchem op 0314 201 183.

Ontstoppen Doetinchem Leiding
Riool ontstoppen Doetinchem graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten of supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Wij raden het gebruik van deze middelen af. Het gebruik van deze middelen kan namelijk resulteren tot beschadigingen aan de binnenzijde van de afvoer. Deze chemicaliën hebben een bijtende werking op de leiding.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Doetinchem op 0314 201 183.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed?  Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak direct een afspraak. Dan zorgen wij ervoor dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Ben jij woonachtig in Doetinchem en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0314 201 183.

Graven riool Doetinchem

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Woon je in Doetinchem en heb je last van een verstopte wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Doetinchem. Wij bieden snelle service voor een betaalbare prijs. Maak snel een afspraak!

loodgieter-doetinchem-ontstopping

Afvoer verstopt

Zit jouw gootsteen verstopt? En woon je in Doetinchem en omstreken? Neem nu contact op voor een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-doetinchem-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Doetinchem

Woon jij in Doetinchem en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Doetinchem!

loodgieter-doetinchem-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Doetinchem

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de omgeving van Doetinchem? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Doetinchem.

Loodgieter Doetinchem Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Doetinchem en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Doetinchem! Wij geven je het beste advies en zorgen altijd voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Doetinchem

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0314 201 183.

Partners: riool.start-links , riool.topbegin , riool.linktotaal, riool.starttopper , Riool.vindjeviahier , Riool.websitelink , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.linkgoed , riool.linkhotel 

Verstopping Doetinchem

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Doetinchem!

Riool Doetinchem

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Doetinchem Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Doetinchem. Heel erg bedankt voor de snelle en vakkundige service!

Jumbo Doetinchem

Bij ons heeft Ontstoppen Doetinchem de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

VV Doetinchem

Meerdere verstoppingen ontstopt. Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Doetinchem.

Brandweer Kazerne Doetinchem

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0314 201 183

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Doetinchem

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Doetinchem